HeiCa-pakkaukset

Ekologinen vaihtoehto vauva perheeseen.

HeiCa-pakkaus on ensipakkaus vauvaperheeseen. HeiCa-pakkauksia on kahta erilaista. Vuokrattava HeiCa ja osta omaksi HeiCa. 
Haluamme tuoda HeiCa-pakkaukset ekologisina vaihtoehtoina nykymaailmaan. Kaikkea ei tarvitse hankkia etukäteen/omaksi jos niille on käyttöä vain hetkinen. 

Olemme valinneet vuokrattavaan HeiCa-pakkaukseen käytettyjä lastenvaatteita, mutta hyvä kuntoisia ja huolehdimme vaatteiden huollosta jokaisen lainaus kerran jälkeen. 

Palautat pakkauksen meille vain pestynä käyttönne jälkeen. Me huolehdimme muusta.

 HeiCa-pakkauksissa on mukana alla luetellut tuotteet: pipo, tumput 2-3 paria, housut x 5 kpl, body x 5 kpl, sukat x 5 paria, yöpuku/haalari x 3 kpl, tuttinauha sekä tilkkupeitto (pieni peitto) jonka saa pitää muistona perheelle vuokra-ajan päätteeksi.


Vuokrahinnat sisältävät postikulut meiltä lähettäjälle ja palautuksen takaisin meille perhe huolehtii itse. (Kun tuotteet on palautettu meille lähetämme sähköisen lahjakortin (10€) meidän verkkokauppaamme).
Paketin voi vuokrata isovanhempi/ystävä/kummi/ tai perhe itse. Paketin voi myös tilata lahjaksi toiseen osoitteeseen. Lisätietoja paketin väreistä voi esittää muodossa: unisex, poika tai tyttö. Jos ei ole mainintaa lähetämme paketin mallia unisex.


Otamme mielellämme vastaan vinkkejä tuotteista/vaatteista joita HeiCa-pakkaukseen olisi kiva saada. Pakkauksen toimitusaika on noin viikko. Riippuen pakkausten varastotilanteesta.


Kuvissa on vain esimerkki kuvaa pakkauksessa mahdollisesti olevista vaatteista. Ellei toisin ole mainittu pakkauksen kuvauksessa. 

Pakkaus on myös mahdollista ostaa suoraan omaksi jos vuokraaminen ei ole sinulle sopiva muoto.

Paketteja on saatavilla alkaen koosta 40 cm-62cm tällä hetkellä.
Tarvittaessa voimme tehdä erikoistilauksiakin, kuten pikkukeskosille tai muille tarvitseville. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää <3  

Tästä linkistä pääsee verkkokauppaamme tilaamaan pakkauksen: https://www.carinca.net/verkkokauppa/?collection=newborn-heica-pakkaukset

Lämpimin terveisin HeiCan tiimi: Heidi ja Carita sekä Ompelimo Carinca.